19 Mayıs Bahar ve Gençlik Şenlikleri düzenlendi

08.05.2024 19:21

19 Mayıs Bahar ve Gençlik Şenlikleri düzenlendi

Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksek Okulunda, Bulanık Sanat ve Kültür Topluluğu tarafından 8 Mayıs 2024 19 Mayıs Bahar ve Gençlik Şenlikleri Programı öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. Programda Bulanık MYO Müdürü Prof Dr. İrşad Sami Yuca: “Gerçekleştirdiğimiz birçok etkinlik ile öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadı. Bugün Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksek Okulu kampüsündeyiz. 19 Mayıs’a hitaben gençliğimizle birlikte bir Bahar şöleni düzenledik. Hem 19 Mayıs’a hitaben, hem de baharın gelişini kutlamak. Öğrencilerimiz yoğun geçen eğitim ve öğretimde strese giriyorlar. Bu stresi beraber atlatmak adına da bir küçük şenlik tertip ettik. Bu şenliklerin içerisinde Voleybol turnuvası, tenis turnuvası, ip çekme, halay çekme ve diğer başka oyunlarla, satranç oynama gibi çeşitli oyunlarla şenliğimizin programını belirledik. Şuan bir aradayız Yüksekokulumuzun öğrencileri ile keyifli bir vakit geçirmekteyiz. İnşallah bunu bir gelenek haline dönüştürerek her sene kampüsümüzün bahçesinde tertip edeceğiz. Bu hem birlikteliği, hem kardeşliği, hem dostluğu, hem yüksekokul öğrencisinin, okul aile birliğine katkı sunması en azında güzel bir anının ortaya çıkmasına vesile oluyor. En azında buradan mezun olup gittiklerinde beleklerinde bu şenliğin bir kırıntısı, bir parçası kalması bile büyük bir anlam teşkil ediyor.  Bu vesileyle bize katkı sunan basının değerli bireyleri, değerli iş adamlarımız ve hocalarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.  Ayrıca bu şenliğin düzenlemesinde Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Profesör Mustafa Alican rektörümüze ayrıca teşekkür ederiz. Kendisi her konuda bize desteklerini tanzim ettiler bu anlamda kendilerine teşekkür ederim. Her zaman öğrenci odaklı olarak hareket ettik ve böyle olmayı da sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Programda ikramların yanı sıra, Voleybol, Santranç ve masa tenisi yarışmaları gerçekleşti. Yarışmalarda birinci olanlara MYO Müdürü ve Kulüp temsilcisi tarafından ödüller verildi. Öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.