“Bir Hayal Bir Fırça” Köy Okulu Boyama Etkinliği gerçekleştirildi

10.10.2024 08:23

“Bir Hayal Bir Fırça” Köy Okulu Boyama Etkinliği gerçekleştirildi

Bulanık Meslek Yüksekokulu Turna Sosyal Gelişim Topluluğu tarafından Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Bekir ALTIOK koordinatörlüğünde Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak olarak gerçekleştirilen “Bir Hayal Bir Fırça” Köy Okulu Boyama Etkinliği Bulanık Samanyolu İlkokulu’ nda 20 gönüllü öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İrşad Sami Yuca’ nın da katıldığı etkinlikte; hayırseverlerin de desteği ile tedarik edilen boya malzemeleri ile Samanyolu İlkokulu’ nun iç cephe ve dış cepheleri Turna Sosyal Gelişim Topluluğu üyesi öğrenciler tarafından boyandı. Ayrıca etkinlikte çocuklarla çeşitli oyun aktiviteleri ve okulun temizliği de topluluk üyesi öğrenciler tarafından gerçekleştirildi.

Öğrencilerin hep birlikte fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sonlandırıldı. Etkinliğimize destek olan hayırseverlere, Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve topluluğumuzu ağırlayan Samanyolu İlkokulu Öğretmeni Burçak Eriçek ve tüm öğrencilerine teşekkür ederiz.