Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü ve Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü tarafından ortak kurum ziyaretleri gerçekleştirildi

04.01.2022 05:55

Yüksekokulumuz Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü ile Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü tarafından Bulanık Sosyal Hizmet Merkezi ve Bulanık Anaokuluna uygulama dersleri kapsamında kurum ziyaretleri gerçekleştirildi. Yapılan ziyaretlerde kurum yöneticileriyle bir araya gelen bölüm öğretim elemanları, sosyal hizmet alanı kapsamındaki uygulamaları konuştu.

Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Doğan, yapılan ziyaretler ile ilgili “Bu tür uygulamaların gerçekleştirilmesi öğrencilerin öğrenim sürecinde gördükleri teorik bilgileri uygulama alanına dökmesine olanak sağlıyor. Öğrenciler kurumlardaki faaliyetleri bizzat görerek farklı alanlara yönelik ilgilerini keşfetme fırsatı yakalayabiliyor. Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümüyle ortak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlere öğrencilerimizin de dâhil olmasını önemsiyoruz” dedi. Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğretim üyesi Dr. İsmail Dönmez ise  “Öğrencilerimizi alan uzmanlarıyla buluşturma amacıyla gerçekleştirdiğimiz kurum ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi. Bölümler, farklı kurumlara yönelik ziyaretlerini sürdürecektir.