Meslek Yüksekokulumuzda 2024 – 2025 Eğitim Öğretim Yılı akademik Açılış Dersi kapsamında etkinlik düzenlendi

01.10.2024 18:43

Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Bulanık Devlet Hastanesi Başhekimi, Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdürü, Kurum Amirleri

ile öğrenciler katıldı.

İlk olarak söz alan Bulanık MYO müdürü Prof. Dr. İrşad Sami YUCA, Yüksekokulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüksekokulun tercih edilmesinden ve doluluk oranlarından memnun olduklarını belirten Yuca, “yüksekokulumuzu çok daha iyi imkânlara kavuşturacağız” dedi.

Akademik açılış dersi kapsamında söz alan Bulanık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadrettin ARSLAN, mesleğine uzanan kariyer yolculuğunu, eğitim öğretim hayatından itibaren başlayarak öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği etkinlikte toplumun geleceği için gençlerin önemi belirtildi. Gençliğin önemini vurgulayan Arslan, “en büyük yatırımınız kendinize olsun” tavsiyesinde bulundu.

Üniversite eğitiminin ve gençliğin önemi çerçevede gerçekleşen etkinlik, Bulanık MYO Müdürü Prof. Dr. İrşad Sami Yuca’nın Bulanık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadrettin Arslan’a teşekkür  plaket takdimi ile son buldu.