Meslek Yüksekokulumuzda “Bağımlılık ve Bağımlılık ile Mücadele” Semineri düzenlendi

27.09.2024 06:51

Öğr. Gör. Bekir Altıok koordinatörlüğünde Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü tarafından gerçekleştirilen seminerde, Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Feryat Alkan ve Öğr. Gör. Bekir Altıok bağımlılık açısından risk faktörleri, bağımlılığın zararları, bağımlılık döngüsü vb. konusunda öğrencileri bilgilendirdi, ayrıca gençlerin bağımlılıktan nasıl uzak durabileceği hakkında konuşma gerçekleştirdiler.

Bulanık Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen seminer, Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Latif Candemir’in Dr. Öğr. Üyesi Feryat Alkan ve Öğr. Gör. Bekir Altıok’ a teşekkür belgelerini takdim etmesinin ardından sonlandırıldı.