2024-2025 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Akademik Kurul ve İdari toplantıları gerçekleştirildi

11.09.2024 06:35

2024-2025 Eğitim-Öğretim güz yarıyılında akademik kurul ve idari toplantıları gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz 2024-2025 Eğitim-Öğretim güz yarıyılında akademik kurul ve idari toplantıları müdürümüz Prof. Dr. İrşad Sami YUCA başkanlığında gerçekleştirdi.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında Meslek Yüksekokulumuzda Öğrencilerimizin derslere tam katılım sağlanması için, öğrenme süreçlerine dâhil edilmeleri, farklı materyaller, kaynaklar ve metotlar uygulamanın gerekliliği vurgulandı. Bulanık Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizin akademik ve sosyal yönünü geliştirmeye yönelik seminerler, toplantılar ve etkinliklerin yapılması, Öğrencilerin okula ve ilçeye adaptasyonunun sağlanması açısından desteklenmesi, 16-25 Eylül tarihleri arasında her bölümün yeni öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimi vermesi gerektiğini, Öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerde öğrenci topluluğunun aktif rol oynaması gerektiği belirtildi.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. İrşad Sami YUCA “Meslek Yüksekokulumuzun kalitesinin yükseltilmesi adına akademik ve idari personellerin özverili çalışmalarıyla daha iyi noktalara geline bileceği” hususlarına değindi.