Öğrencilerimiz Gençlik Haftası etkinliklerine katıldı

23.05.2024 12:25

Öğrencilerimiz Gençlik Haftası etkinliklerine katıldı

Meslek Yüksekokulu’muz akademisyenlerinin danışmanlığını yürüttüğü Turna Sosyal Gelişim Topluluğu ve Bulanık Sanat ve Kültür Topluluğu, Muş Alparslan Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Uygulama Merkezi(KARGEM) tarafından organize edilen Gençlik Haftası etkinliklerine katılım sağladı.

Turna Sosyal Gelişim Topluluğu danışmanı Öğr. Gör. Bekir Altıok’un eşliğinde topluluk stantlarını kuran öğrenciler, topluluk standını ziyaret eden öğrencilere gerçekleştirdikleri faaliyetler ve topluluğa üyelik süreçleri hakkında bilgi verdiler.

Gençlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen seminer, sportif faaliyetler, müzik dinletileri vb. etkinliklere de katılım gösteren öğrenciler, etkinliğin sonlanmasını ardından üniversitemizin tahsis ettiği araç ile Bulanık’a geri döndü.