Göztepe İlkokulu’nda “Çocuk Şenliği” düzenlendi.

26.04.2024 11:50

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Turna Sosyal Gelişim Topluluğu tarafından Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.

Meslek Yüksek Okulumuz Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Bekir Altıok koordinatörlüğünde Turna Sosyal Gelişim Topluluğu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bulanık Gençlik Merkezi desteğiyle Bulanık Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü’ ne bağlı Göztepe İlkokulu’nda “Çocuk Şenliği” düzenlendi.

Göztepe İlkokulu Müdürü Sırrı Topçu ve okulda görevli öğretmenlerin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Turna Sosyal Gelişim Topluluğu üyesi öğrencilerin yürütücülüğünde yüz boyama, halat çekme, golf, dart, okçuluk, boks vb. etkinlikler gerçekleştirildi. Çocuk müzikleri eşliğinde eğlenceli oyunların oynanmasının ardından etkinlik sonlandırıldı.