“Ramazan Konuşmaları” kapsamında Panel düzenlendi

21.03.2024 12:40

“Ramazan Konuşmaları” kapsamında Panel düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuzca 20.03.2024 tarihinde “Ramazan Konuşmaları” Kapsamında Bulanık Gençlik Merkezinde düzenlenen panel Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. İrşad Sami YUCA Moderatörlüğünde gerçekleşti, panel sunuculuğunu yapan Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yıldırım ÇELİK program akışını yaparak saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla paneli başlattı.

Panele İlçe Müftüsü Abdurrahman GÜNDÜZ, Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Şaban ARGUN ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Öğretmen Abdullah ÜSTÜN konuşmacı olarak katılırken; Panele İlçe Müftülüğü çalışanları, Öğrenciler ve vatandaşların yoğun ilgisiyle katılım sağlandı. Konuşmacılar Ramazan ayı fazileti insan üzerindeki etkisi ve tasavvufi açıdan bakış ve nefis terbiyesi konularına değinildi.

Program sonrasında panele iştirak edenlere teşekkür edildi. Konuşmacılara katkılarından dolayı Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. İrşad Sami YUCA tarafında teşekkür belgesi taktim edildi.