“Bağımlılıkla Mücadelede El Ele Verelim” paneli gerçekleştirildi

08.03.2024 12:39

“Bağımlılıkla Mücadelede El Ele Verelim” paneli gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz’da 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında  “Bağımlılıkla Mücadelede El Ele Verelim” paneli gerçekleştirildi

Öğr. Gör. Bekir Altıok koordinatörlüğünde Turna Sosyal Gelişim Topluluğu tarafından 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Muş Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) ve Bulanık 1 Nolu Aile Sağlık Merkezi ortaklığında  “Bağımlılıkla Mücadelede El Ele Verelim” başlıklı panel düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü’nden Öğr. Gör. Dr. Neriman Morkoç moderatörlüğünde Muş Yeşilay Danışmanlık Merkezi’nden Shu Esra Hanci, Klinik Psikolog Perihan Taş ve Psikolog Zehra Şahin “Bağımlılık Eğitimi” ve “Yeşilay Danışmanlık Merkezi(YEDAM) Tanıtımı” sunumlarını gerçekleştirdiler. Bulanık 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nden Dr. Şerafettin Çifçi (Aile Hekimi) ise “Bağımlılığın Beyin Üzerindeki Etkisi” başlıklı sunumu gerçekleştirdi.

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği panel soru-cevap etkinliği, teşekkür belgelerinin takdimi ve birlikte fotoğraf çekiminin ardından sonlandırıldı.