Rektörümüz Deprem Haftası Etkinliklerimize Katıldı

07.03.2024 20:12

Rektörümüz Deprem Haftası Etkinliklerimize Katıldı

Meslek Yüksekokulumuz ’da düzenlenen Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, bahçede kurulan Kızılay, Afad ve Yeşilay stantlarını ziyaret etti.

Ziyarette Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Mustafa Yaşar ve Dr. Öğr. Üyesi Ender Can Dönmez, Bulanık MYO Müdürü Prof. Dr. İrşad Sami Yuca, Malazgirt MYO Müdürü Doç. Dr. Adem Aktaş, Bulanık MYO personeli ve birçok öğrenci katıldı.

Sadece bilinç oluşturmakla kalmayıp aynı zamanda toplumun acil durum ve afetlere karşı hazırlıklı olmasını sağlamak adına önemli bir adım oluşturan Deprem Haftası etkinliklerinde Rektörümüz, stantları ziyaret ederek bu konudaki farkındalığı artırmaya yönelik çalışmaları yakından inceleyerek, Deprem Haftası etkinliklerinin önemine vurgu yaptı. Toplumumuzun afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı olması gerekliliğine dikkat çeken Rektörümüz, bu tür etkinliklerin birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğine dikkat çekti.