MAUN’da Yeni Bir Adım: BULSODER Dergisi Yayın Hayatına Başlıyor

13.10.2023 04:18

MAUN’da Yeni Bir Adım: BULSODER Dergisi Yayın Hayatına Başlıyor

Üniversitemiz Bulanık Meslek Yüksekokulu bünyesinde yeni bir dergi kuruldu. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİCAN öncülüğünde, Bulanık Meslek Yüksekokulu'na ait "BULSODER" dergisi, Senato'nun onayıyla Dergipark arayüzünü kullanmak üzere onay aldı. Üniversitemizin akademik alandaki kalitesini artırmak amacıyla kurulan dergi, üniversitenin bilimsel ve akademik çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.

Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İrşad Sami YUCA, derginin ismi olarak "Bulanık MYO Sosyal Bilimler Dergisi" veya kısaca "BULSODER"in kullanılacağını ve derginin ilk sayısının Aralık ayında yayınlanmak üzere gerekli hazırlıklara başlanıldığını duyurdu. Ayrıca YUCA, bu derginin birimimiz ile ilgili belirli temalar özelinde sosyal bilimler alanında önemli araştırmaları ve çalışmaları içereceğini açıkladı. YUCA, derginin kuruluş sürecindeki desteklerinden ötürü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİCAN’a teşekkür ederek sözlerine son verdi.